Herber Engineering AB, a part of Duroc ab

Rörbockningsmaskiner för kallformning av rör och profiler

Med flera decenniers erfarenhet av att tillverka högkvalitativa rörbockningsmaskiner kan vi garantera avancerade maskiner som ger dig goda förutsättningar att effektivisera din produktion. Herber har ett brett utbud av rörbockningsmaskiner, anpassade för olika storlekar av rör och profiler.

En rörbockningsmaskin för alla - Herber 350RL

Herber 350RL är en defenitivt en kundfavorit. Maskinen är en Höger-Vänster maskin för profiler med upp till 40 mm ytterdiameter. 350RL sätter en ny standard inom avancerad rörbockning på flera olika punkter, och den är även anpassad för att fungera i produktionslinjer. Rörbockningsmaskinen har möjlighet att automatisera laddning, bockning och avläggning av produkter, vilket gör den anpassad för alla produktionslinjer som kräver rörbockning.

Automation med rörbockning

Det finns flera olika möjligheter att automatisera er tillverkning med hjälp av Herber. Tillsammans med flera partners kan Herber erbjuda automationslösningar innehållande rörbockning. Vi erbjuder möjligheten att ta fram förslag på just den produktionscellen ni behöver. Vi gör allt från enklare automationslösingar till kompletta produktionsceller med exempelvis matningkapning, bockning och sortering.

Från 3d-filer till sorterade rör

Läs vår katalog gjord tillsammans med vår partner T-Drill. I katalogen finns exempel på olika automationslösningar vi kan erbjuda och testamente från tidigare kunder. Vi har god kompetens inom automationslösningar och har levererat rörbockningslösningar till företag runt hela världen.

Varför en rörbockningsmaskin från Herber?

Om du arbetar inom metallindustrin och rörbearbetning, har du säkert märkt att det är viktigt att ha rätt verktyg för jobbet. En rörbockningsmaskin är en av de viktigaste investeringarna du kan göra för att säkerställa att du får ut det mesta av dina rör och att du kan arbeta så effektivt som möjligt.

En rörbockningsmaskin från Herber Engineering tillåter dig att bocka rör med hög precision och tillförlitlighet, för stora som små profiler.  Våra maskiner leder till att du kan skapa högkvalitativa produkter med en jämn och tillförlitlig yta.

Herber levererar olika typer av rörbockningsmaskiner, elektriska och hyrdaliska modeller. Det är viktigt att välja rätt maskin för din verksamhet, baserat på din produktionsvolym, material och rörstorlek. Där finns vi som stöd för ditt val av rörbockningsmaskin.

Så om du vill öka din produktivitet och säkerställa hög kvalitet på dina rör och profiler, är det dags att investera i en rörbockningsmaskin från Herber.

From 3d files to sorted tube kits

Utforska våra lösningar för automation.

Läs vår senaste broschyr tillsammans med T-Drill. Vi erbjuder helhetslösningar för automatiserad produktion.