Herber Engineering AB, a part of Duroc ab

Herber – innovativa traditionalister

Vi tillhandahåller lösningar på ofta komplicerade problem. I många fall hela systemlösningar. Det är just detta som är vår styrka, att vara lyhörda för kundens behov och att leverera den optimala totallösningen. Mycket bygger på vår långa erfarenhet. Vi håller oss i yttersta framkant av den senaste tekniken, och att uppfylla samtliga detaljerade krav och varje specifikation ser vi som självklart.

Ytterst är det också vårt ansvar att se till att utrustningen fungerar som den ska på plats hos beställaren. Via gedigen utbildning, både på plats hos oss och hos dig som kund, säkerställer vi alltid detta.

För det handlar om trygghet. Du ska aldrig behöva tveka om att du som kund har gjort det absolut bästa valet.

Rörbockningsmaskiner

Historia

Med rötterna djupt i den svenska industritraditionen är vi på Herber sedan 1945 enframgångsrik tillverkare och leverantör av maskiner för kallformning av rör. Vi är Skandinaviens enda tillverkare av rörbockningsmaskiner och har världen som marknad. I vårt utbud finns maskiner som kan hantera rör från 4 mm upp till 160 mm diameter. Våra högteknologiska, helelektriskt styrda maskiner är framtagna med senast kända teknik.

Detta borgar för högkvalitativ, säker och kostnadseffektiv drift under många år framöver för användarna. Herber är en fullservicepartner. Vi erbjuder våra kunder ett totalt åtagande från idéstadium över prototyper till utbildning, nollserier, driftsättning och underhåll. Alla våra maskiner byggs helt efter kundens behov och specifikationer.

Utgångspunkten för en ny Herber-rörbockningsmaskin är många gånger ett kundönskemål om att utveckla en ny produkt eller en ny variant på en tidigare produkt. Tack vare vårt omfattande modulsystem, kraftfullt IT-stöd och vår mångåriga erfarenhet kan vi snabbt skapa den lösning som krävs. Modulsystemet gör att vi kan hålla nere ledtiderna, vilket kommer våra kunder till del genom kostnadseffektiva lösningar med lång driftslängd.

Visselblåsarpolicy

Läs mer om visselblåsarpolicyn som vi arbetar efter.

From 3d files to sorted tube kits

Utforska våra lösningar för automation.

Läs vår senaste broschyr tillsammans med T-Drill. Vi erbjuder helhetslösningar för automatiserad produktion.