Herber Engineering AB, a part of Duroc ab

T-DRILL Oy

T-Drill är partner till Herber och har sin produktion i Finland. Tillsammans erbjuder vi helhetslösningar för många olika typer av automatisk produktion. Bland annat kan vi göra produktionslinjer innehållande matning, kapning, böjning, sortering.

T-Drill tillverkar högteknologiska lösningar för rör och rörbearbetning. De har ett brett utbud av maskiner som används i flera olika branscher, allt från bildindustrin till fartyg. Förutom deras utbud av maskiner har lägger de mycket viktigt i produktutveckling och after-sales support. Denna utveckling backas upp av ett effektivt produktionssystem och många decennier av erfarenhet.

T-Drill har utvecklat produkter för mekaniska entreprenörer och rörmokare, för vilka den ursprungliga T-Drill T-formningen uppfanns. Idag använder vi samma princip med årtionden av kontinuerliga förbättringar av vårt produktsortiment. Det betyder att vi gör snabba applikationer ännu snabbare, automatisk utrustning ännu intelligentare och tillförlitliga system ännu mer tillförlitliga.

From 3d files to sorted tube kits

Utforska våra lösningar för automation.

Läs vår senaste broschyr tillsammans med T-Drill. Vi erbjuder helhetslösningar för automatiserad produktion.