Herber Engineering AB, a part of Duroc ab

"HERBER STÅR FÖR KVALITÉ"

RÖRBOCKINGSLÖSNING TILL PICE AB

Pice AB i Älmhult tillverkar rostfria spabad och pooler för privatpersoner och större anläggningar. Till detta behövs självklart stegar och handräcken. 

Pice AB har använt sig av en äldre Herber maskin under många år i produktionen, men nyligen bestämde de sig för att uppgradera till en ny maskin. Därför har vi hjälp till och tagit fram en lösning anpassad för deras produktion innehållande en Herber 710s.

Tidigare hade vi en äldre Herber maskin som vi var nöjda med. Den började dock bli till åren och vi kände att vi ville uppdatera oss för att öka effektiviteten i vår produktion. Framför allt ville vi kunna bocka med flera olika verktyg, utan att behöva byta inför var och varannan bock. Självklart finns det även andra fördelar med att köpa en ny rörbockningsmaskin, bland annat ökad hastighet i produktionen och bättre möjligheter till service och reservdelar.

Pice AB Älmhult

Behovet av en ny maskin upptäcktes för ett antal år sedan. Vi var delaktiga i hela processen från att välja ut rätt rörbockningsmaskin för deras verksamhet till färdig installation. Efter leveransen har vi löpande utbildat personalen för att säkerställa att produktionen går enligt plan.

Herber Pice AB
Herber rörbockningsmaskin

Jag har arbetat med rörbockningsmaskiner tidigare i min karriär och då har alltid Herber varit något jag förknippar med hög kvalité. Man vet att man får en bra produkt om man investerar i en Herber. De har varit delaktiga i hela processen med att få i gång den nya maskinen och bemött mig med svar i alla mina funderingar. Jag är väldigt nöjd med samarbetet.

Är du i behov av en rörbockningslösning?

Fredrik Pettersson Herber