Herber Engineering AB, a part of Duroc ab

Perforera investerar i framtiden med nya lokaler & rörlaser ifrån Herber.

I samband med en gedigen utbyggnad av lokalerna i Hillerstorp investerar Perforera nu i sin tredje rörlaser, med optioner på en fjärde, från Herber Engineering.

Efter 6 års samarbete var det nu dags att investera igen. Perforera uttrycker tydligt hur värdefullt det är att få handla lokalt. ”Givetvis är det en ynnest att få bidra till det lokala, men inte minst är närheten till service inom Sverige en stor fördel. Något som oftast blir till ett akut behov när det väl gäller.” 
– Jonas Davidsson, VD Perforera

I samband med investeringen satsas det även kraftigt på både lager och kontorsytor för att få plats med både material, människor och nya maskiner.

Perforera - Rörlaser
Perforera - Rörlaser

Vad är det då som gör Perforera så pass attraktiva på marknaden så att ni nu har möjligheten att investera i ytterligare maskiner?

”Vi försöker alltid se till att våra kunders konstruktörer får kontakt med oss väldigt tidigt i processen. Detta göra att vi tillsammans med kunden kan ta fram en skiss som redan innan den är färdig ritas upp på ett sätt som tar hänsyn till faktorer som: 

  • Vad som blir mest kostnadseffektivt.
  • Miljö & utnyttjande av material.
  • Vad som produktionstekniskt faktiskt är möjligt. 

Exempelvis har vi ofta möjlighet att anpassa vår produktion så att kunden inte behöver anpassa sina tillhörande produkter, vilket kan spara oerhört mycket tid, kostnader och miljöpåverkan för kunden. 
Detta göra att våra kunder lägger mindre tid i förarbetet än de kanske vanligtvis gör. 

Värt att tillägga är inte minst vår leveranssäkerhet vilket många lagt märke till. Det finns nästan ingen beställning vi mottagit det senaste året som vi inte har möjlighet att producera med det lagret vi besitter. Vi har helt enkelt material så att det räcker väldigt, väldigt långt.” 

– Jonas, VD Perforera

Jonas berättar även att de tidigt vinter 2021 fick en förfrågan på 37´000 meter rör till ett jobb. Det är svårt att förstå att de då utan problem kunde säkerställa en leverans på detta då allt redan fanns på lager. Det är unikt. 

Perforera - Rörlaser

Vi tackar Perforera för förtroendet att få leverera den tredje rörlasern med installation i vår 2022. Läs mer om Perforera och deras erbjudande på deras hemsida. www.perforera.se

Är du i behov av rörlasrar, bockmaskiner eller konsultation inom området?