Herber Engineering AB, a part of Duroc ab

NITATOR + HERBER

2013 fick vår nuvarande kund Nitator frågan om att börja leverera bockade rör till bilindustrin. Från den dagen har vi på Herber hjälpt Nitator med såväl kunskap kring vad som är möjligt, till support, maskiner och service. Anledningen till att de valde att gå med Herber är till stor del närheten.

”Ett företag som oss kan inte stå stilla mer än en dag – vilket gör att vår närhet till Herber både geografiskt såväl som via onlinesupporten gjorde valet enkelt.”
– Sören Edvinsson, Nitator

En historia, som vår fantastiska kontaktperson Sören alltid brukar lyfta när vi besöker Nitator visar tydligt på detta.

För ett antal år sedan ringde det i en av Herbers serviceteknikers telefoner med en panikslagen Sören då en maskin stannat upp. Vår vid stundande situation bilresande servicetekniker stannade då till på närmsta parkeringsficka för att koppla upp sig till maskinen via datorn. En kort stund senare var problemet löst via internetlänk, en tekniker i bilen på en okänd plats i sverige & en kund med telefon på plats vid maskinen. 

”Vi har samarbetat med Herber i 10 år. Vi känner oss väldigt trygga i att de alltid levererar maskiner i toppklass. De ställer alltid upp såväl när det kommer till service, förfrågningar på nya artiklar eller i sin enklaste variant en diskussion om rörbockning i allmänhet.”
– Sören Edvinsson, Nitator

Tack Nitator för att vi får arbeta ihop.
Vi ser fram emot ett gott samarbete långt framöver. 

// Ove Nilsson
Säljare Herber