Herber Engineering AB, a part of Duroc ab

HUSQVARNA AB + HERBER

Redan på 70-talet påbörjade vi vårt samarbete med halvautomatiska maskiner. Till idag har vi levererat maskiner som totalt har arbetat i 60´000 timmar. Något som kräver såväl hållbara maskiner som ett nära samarbete med service & support.

I våras levererade vi den första av nya generationens maskiner. 
En mycket intressant detalj i denna maskin är att Husqvarna nu, istället för att behöva mata in rören via ett platskrävande magasin, kan låta en robot plocka rören direkt ifrån en pall som placeras inne i maskincellen. 
Detta sparar både tid, plats och givetvis i slutändan pengar. 

”Vi har en väldigt stort förtroende för Herber. Vi har samarbetat kring automatiserade anläggningar i över 30 år och är mycket nöjda med samarbetet i form av service & kontakt. Men inte minst maskinerna i sig som tillsammans rullat utan några märkbara problem i flera decennier. I och med att vår produktionsvolym är så hög, så är vi väldigt beroende av att ha en bra partner & det har vi i Herber.”

– Alexander Wahlström Husqvarna AB

Mer än 50 år har passerat sedan vi påbörjade vårt samarbete & vi ser fram emot minst 50 år till. Tack Husqvarna för ert förtroende att få arbeta tillsammans. 

Vill du veta mer om hur även du kan helautomatisera & effektivisera din produktion av rörbockning eller hur vi kan bistå dig med service & underhåll?

// Ove Nilsson
Säljare Herber

Ove Nilsson - Herber