TILLSATT - Vi söker El/PLC Konstruktör

Herber Engineering AB är ett anrikt företag med rötterna djupt förankrade i den svenska industritraditionen. Vi tillverkar avancerande högteknologiska helelektriska/hydrauliska CNC styrda rörbockningsmaskiner för kallformning av rör och profiler och har världen som vår marknad.

Vi säljer och servar även rörbockningsmaskiner från världsledande SOCO Machinery Ltd, Taiwan för den europeiska marknaden. Herber Engineering AB är en fullservicepartner som har fokus på våra kunder och eftermarknad och levererar högklassiga mertjänster som service/underhåll, reservdelar, verktyg samt kundorienterade utbildningar.

Herber Engineering AB har idag 18 anställda och omsätter ca 50 mkr.


Vi söker

El/PLC Konstruktör

Som El/PLC konstruktör får du chansen att arbeta i spännande projekt mot internationella kunder på en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att jobba med det senaste inom styrteknik i nära samarbete med leverantörer och kunder. Vi lägger stort fokus på korrekta leveranser så allt arbete sker i projektform.

Vi tror att du har en grundläggande Svensk el utbildning med inriktning mot el/styr/automation.
Du har ett stort intresse av elkonstruktion och PLC-programmering samt erfarenhet att arbeta i E-Plan eller andra elkonstruktionsprogram.
Du har minst 2 års erfarenhet av liknande arbete, samt viss kunskap inom mekanik och hydraulik. Som person är du nyfiken och lösningsorienterad med analytisk förmåga och öga för både detaljer och helhet.

Eftersom arbetet sker i nära samarbete med både kollegor och kunder är det viktigt att du är kommunikativ, kundorienterad och har lätt för att samarbeta. Kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav och andra språkkunskaper är en merit.


Skicka din ansökan till Teknisk chef Anders Alrutz, (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) eller via vanlig post till Herber Engineering AB, Box 203, 331 22 Värnamo
Märk kuvertet med ” El/PLC konstruktör”


Frågor kring tjänsten besvaras av Anders Alrutz 070-656 89 71

Välkommen med din ansökan och CV!